11 de maig 2011

DONES I OCELLS A 5È


Els alumnes de 5è fan escultures de Miró

Els alumnes de 5è, fa un parell de dies, van anar al parc de l'Escorxador per observar, dibuixar i pintar l'escultura de Miró (La dona i l'ocell). Van anar-hi, per uns dies després fer l'escultura a l'escola, amb una ampolla de 2l de “trina”, un “actimel”, paper de cuina, pintura i aigua amb cola.

Ells, van haver de portar l'ampolla de “trina”, el pot “d'actimel” i el paper de cuina. L'altre material els van donar els professors.

El procés de construcció d'aquesta escultura, és el següent:

Primer, van agafar l'ampolla de “trina” i els professors els van retallar les parts de totes les ampolles. També van retallar els costats dels pots “d'actimel” i van enganxar els pots “d'actimel” sobre l'ampolla amb celo. Després, el paper de cuina, que havien portat ells, el van sucar al plat de l'aigua i la cola. Quan el paper estava ben sucat, l'enganxaven a l'ampolla. Així, successivament, fins que tota l'ampolla estigués coberta. Ho van deixar assecar, fins el següent dia de plàstica.

El següent dia de plàstica, van pintar-la igual que la de veritat, justament amb els mateixos colors. Finalment, van tornar a deixar assecar i mentrestant feien una lluna amb paper de cuina. Quan van acabar la lluna la van pintar de color groc i la van enganxar a l'escultura, sobre el pot “d'actimel”. Després de fer això ja l'havien acabat.

Segur que van aprendre molt i s'ho van passar d'allò més bé!
Ahh! I tot això ho van fer sols!

                                                                                                                     Jorge F. , Sergi C. David G.