12 de novembre 2013

HALLOWEEN

Fa poc s’ha celebrat Halloween, així que, hem aprofitat per preguntar als nens i nenes de primer de què s’han disfressat, ja que per a molts era el primer any que ho feien.
Entre les nenes de primer, les disfresses que més han triomfat han estat les disfresses de: Draculaura i Cloe (de les "monster high"), encara que les clàssiques, bruixa i princesa morta, també les hem vist portar posades.
Entre els nens la disfressa que més ha triomfat ha estat la de dràcula (tot un clàssic), encara que el d’esquelet, home llop i zombi no s'han quedat enrere.
A Catalunya, Halloween, fins no fa gaire, no es celebrava, i ara, ens han portat aquesta tradició fins aquí. A casa nostra, aquesta festa coincideix amb la Castanyada, per això, hem preguntat també que prefereixen, si Halloween o Castanyada. Com era d’esperar ha guanyat per amplia majoria Halloween, ja que els nens i nenes de primer els hi encanta la temàtica, la decoració, poder disfressar-se de monstre i sobretot poder menjar moltes llaminadures.
Estem segurs de que els nens de primer, s'ho han passat…
MOLT BÉ!

Jordi M. i Carlos S.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

La imatge es mega terrorrífica!!!!!!

Anònim ha dit...

El text molt ben fet.
Us felicito

Anònim ha dit...

molt bon text