19 d’octubre 2016

POKÉMON GO

Hola a tots i a totes! Som l’Albert Asensio i el Manel Balsells de 6èA i ara us parlarem sobre un videojoc molt famós d’avui en dia. Pokémon Go és un videojoc d’aventura en realitat augmentada desenvolupat per Niantic que és una companyia de videojocs. Aquest joc és per a totes les edats, petits i grans. 

Serveix per dispositius iOS i Android. Les microtransaccions són les monedes que hi ha al joc, les quals s’ anomenen pokéCoins.

La seva descarrega i el seu desenvolupament són completament gratuïts. El joc consisteix en buscar, capturar i lluitar amb els personatges de la saga pokémon amagats en ubicacions del món real. El que s’estableix és que t’has de desplaçar físicament per les ciutats o pobles per pujar de nivell. L’aplicació reforça el concepte d’interacció social, ja que obliga a fer reunions físiques dels usuaris en diferents punts dels seus pobles. És complicat saber exactament quantes descarregues té el joc. És un joc amb molt d’èxit ja que va superar els 100 milions de descarregues en pocs dies.

Pokémon Go també va crear una polsera que funciona amb Bluetooth per tal que no portis el mòbil a les mans sinó que el portis a les butxaques i pugis capturar els pokémons només prenen un botó. Aquesta polsera té un cost de 40 euros.  

És un joc molt divertit i entretingut. Us recomanem que el proveu!     



Albert Asensio i Manel Balsells. 6è A