23 de gener 2007

UNA PORTADA ESPECIAL

Aquests dies els alumnes de 5è, han llegit un llibre que és titula Platero y yo i l'han acabat. Ara estan dibuixant la portada, més bonica, que ells puguin fer. Hem observat un treball, d'una nena que es diu Miriam López. A la portada s'hi ha de posar el nom i el curs. Dintre de la portada hi havien: exercicis, preguntes, sopes de lletres, fitxes bibliogràfiques, preguntes d'opinió personals i comprensions. Aquesta portada l'han de fer en un foli.
Poden fer el dibuix que ells vulguin però no poden fer la mateixa portada del llibre. Segons el que ens han explicat poden pintar-lo amb colors de fusta però no amb retoladors. Esperem que s'hagin lluit en el dibuix i que els hagi agradat el llibre. Molta sort!

Aina Vicente
Àlex Gonzàlez

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Únicamente comentar que Platero y Yo es un libro muy bonito, pero muy difícil, no sólo para los niños. Creo que se debería fomentar la lectura en los niños con libros de más fácil lectura. Esperemos que el próximo libro sea más divertido para los niños.

Anònim ha dit...

m'agrada molt !!!

Anònim ha dit...

Trobo que començar a fomentar la lectura en els més petits és una bona idea. A més a més crec que començar amb un llibre com Platero i jo és acertat. És un llibre difícil però si es llegeix amb cura, paciència i bona voluntat es podrà aprendre molt sobre aquest tipus de lectura.
JOAN

Anònim ha dit...

M'ha agradat molt !!!!!!!!!!!