22 de maig 2012

Podeu igualar a Picasso? Sisè sí!


Sisè es converteix en un Picasso escultor per demostrar-nos una vegada més que les obres dels millors artistes les poden representar. Així que han reproduït lliurement la famosa obra “el Guitarrot”.

Des d’abans de Setmana Santa els alumnes de sisè han estat buscant cartrons i materials per tal de fer un Guitarrot, a la classe de taller. Ens han proposat fer aquesta escultura aprofitant que cada curs treballava una obra de Picasso per a la setmana cultural de l’escola.

El Guitarrot és una escultura que va inventar el gran pintor i escultor Pablo Ruiz Picasso, i representa una guitarra amb volum i suport; fet de materials variats: cartrons, xinxetes, cordes, etc...

Utilitzant la seva imaginació cada alumne ha dissenyat i creat el seu propi Guitarrot i l’han fet com a cadascun li agrada més, gràcies als seus gustos cap ha quedat igual que l’altre.
Tot va començar quan a taller els van ensenyar unes imatges del Guitarrot original i els van demanar cartrons i material per fer-lo. El mateix dia que van tornar de les vacances van començar a crear-lo i la setmana passada el van acabar.

Encara que cada nen fes el seu, tenien una sèrie de normes: Tota la guitarra tenia que mesurar uns 30cm, tenia que tenir una base per tal que s’aguantés dret, no es podia fer res a casa i tenia que ser una guitarra original!

Ara tots ja l’han acabat i els millors de cada classe s’han baixat al claustre per muntar una exposició de Picasso, on els altres cursos també han exposat les seves representacions del escultor.

Ha estat una activitat molt divertida i entretinguda; s’han farcit de cola, i han acabat les cintes adhesives de tota l’escola!

SILVIA B. & ELISABET B.