08 de novembre 2012

Petits lectors, gran biblioteca



A l’hora del pati hem preguntat a l’Oriol, de 5è A sobre l’excursió a la biblioteca Miquel Llongueras i ens ha respost unes quantes preguntes.
Per començar ens va explicar que hi havia llibres de tot tipus: còmics, llibres fantàstics, novel·les, enciclopèdies... I també ens va explicar que li va agradar més que la biblioteca del col·legi, ja que diu que hi havia més llibres.
Després, li vam preguntar què li va agradar més de la biblioteca i ens va dir que va ser el fet de poder trobar el llibre que volia a través de l’ordinador.
Tot seguit li vam preguntar sobre quin va ser el seu llibre preferit i ens va contestar que va ser el de Keroro, una granota còsmica. El llibre era en forma de còmic.
Una altra pregunta va ser si era gran la biblioteca i ell va respondre: “Sí, oh i tant! Com que hi havia tantes seccions donava la impressió d’una biblioteca enorme!”.
I per últim li vam preguntar si voldria tornar a anar-hi i ens va dir que per una banda sí, perquè era molt tranquil·la i moderna però que tot i això no li agradava massa llegir.
Sabíeu que la biblioteca de Miquel Llongueras té tres pisos? Doncs els alumnes de 5è ja ho saben.

Georgina C. i Alexia F.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

bona historia alexia i gorgina molt ben ilustrada

ALEXIS SANCHEZ

Anònim ha dit...

Super bé!!!!!!!!!!!11
Alexia

Anònim ha dit...

bon titol noietes heu fet un bon treball

Anònim ha dit...

M' ha agradat molt!!!

José