22 d’octubre 2013

SER PRESENTADOR PER UN DIA

T’imagines ser presentador de televisió per un dia? Doncs bé, perquè els nostres companys de 6èA, durant el primer trimestre, els hi ha tocat ser presentadors de TVManyanet.
Opinen que és divertit, t’equivoques, et sents nerviós i els agrada un apartat que es diu “Millorem” i el concurs del programa “Munta-t’ho bé”.
El programa té diferents apartats que són: "Sumari", "Seguidors de Jesús", "Aniversaris", que és on diuen els nens i nenes que fan l'aniversari, "Cicle Inicial", "Cicle Mitjà" i "Cicle Superior", que parlen de les novetats de cada cicle, l'espai en anglès "English is fun", "Millorem", que ens ensenya un valor per les nostres vides i, finalment, "Munta-t’ho bé", el concurs del programa.
Hem parlat amb uns quants que han fet ja la gravació del primer programa del curs, i els hem preguntat que com escollien els presentadors cada setmana, i ens han dit que escollen a sorts i a qui li toqui és obligatori. La informació l’aconsegueixen de nens i professors. Després els grups que han escollit, trien molts temes i, de molts, el millor és el que sortirà a la pantalla.

Esperem que, a poc a poc, vagin millorant. 
Nosaltres estem desitjant ser com ells, presentadors del TVM.

Arman S. i Joan D.