19 de novembre 2014

ARTS & CRAFTS

Aquest any els nens i nenes de 5è tenen una nova assignatura: ARTS & CRAFTS. Consisteix en fer plàstica en anglès. Hem estat observant  les classes de 5è de primària i es veu que els agrada molt. Ara treballen amb més ganes i també aprenen més anglès. Aquesta assignatura la realitzen el divendres de tres a quatre de la tarda.
Les professores que donen la nova matèria són la Francina Cànovas (tutora de 6è C), l’Anna Gaspà (tutora de 6è A) i l’Aco (tutora de 5è C). Han escollit aquestes mestres ja que tenen molt bon nivell d’anglès.
Han fet diversos treballs, com dibuixos de la tardor. Han emprat fulles que han trobat pel carrer, pintures i altres materials relacionats amb aquesta estació de l’any.

També han fet una altra activitat; van veure un vídeo d’Antoni Tàpies que tractava d’un quadre que ell estava pintant amb una escombra. A partir d’aquest vídeo, van crear cadascú el seu propi quadre d’informalisme. Per al dibuix van utilitzar llegums, pintura taronja, farina, sal i fils. S’ho van passar molt bé!!


                     Georgina Garcia i Mariona Antequera