04 d’abril 2017

Atemptat a Westminster

El dia 22 de març del 2017 va haver un atemptat al pont de Westminster, als voltants del Parlament Britànic. Tot i que en un principi no se sabia si es tractava d’un atemptat terrorista va ser tractat com a tal.
El que sí és cert és que cap a les tres del migdia un cotxe de la marca  “Hyundai” de color gris va envestir la vorera a tota velocitat i va atropellar aproximadament  a  deu persones, a més a més un home va atacar a un policia amb un ganivet.


Aquest fet va sembrar el pànic en aquesta zona, que és molt turística i va fer que els parlamentaris britànics no poguessin sortir del Parlament i la primera ministra va ser evacuada a la seva residència oficial. Com a precaució l’alcalde va dir que la gent fos prudent i evités passejar pels voltants de Westminster on a més a més del Parlament hi ha l’abadia de Westminster i el rellotge del Big Ben, també van tancar l’estació de Westminster.
El Regne Unit es troba des de fa temps sota alerta greu per perill d’atemptat terrorista, i a Espanya ens trobem en el mateix nivell des del juny del dos mil quinze.

                                                           Jaume Estopiñá i Laia Pérez