03 de febrer 2011

MARATÓ DE TV3

La marató de TV3 serveix per recollir diners i així poder investigar malalties que ara per ara no tenen curació. Aquest any investiguen les malalties medul·lars i cerebrals adquirides, és a dir les que s'adquireixen quan un traumatisme pressiona la medul·la que és un cordó que va des del cervell fins els malucs. Si es pressiona massa no pot transmetre la informació i et quedes paralític de cintura cap avall. Si es lesiona a l'altura de les espatlles et pots quedar paralític tot el cos.

Aquest any la marató de TV3 va durar 12 hores en les quals la gent trucava per donar diners. Entre tota Catalunya vam recaptar una xifra per sobre dels 5.000.000€ en els quals la nostre escola vam recaptar 1.047,46 € gràcies als pares que van anar al festival.

El 19 de desembre vam lluitar per la investigació d'aquestes malalties (medul·lars i cerebrals adquirides), en aquest moment els millors en aquesta tasca estan investigant.


Gràcies per participar en la Marató de TV3.

Alex C., Gabi B. & Sergi C

3 comentaris:

SERGI, GABI & ALEX ha dit...

US AGRADA EL NOSTRE ARTICLEEEEEE??? CONTESTEU-NOS SIUSPLAU XD XD

cachondeomen ha dit...

Esta molt be pero cuan et quedes "paralitic de tot el cos" es diu tetraplegic.Escepte per algunes paraules mal utilitzades esta molt be gra cies per la informacio

Anònim ha dit...

no creieu que comenceu molt sobtadament?
ai ai ai, aquests xicots!
:D