03 de febrer 2011

RUA DE REIS

El passat dia 5 de gener, la nit de reis, els infants esperaven amb il·lusió la visita dels 3 mags d'Orient a les seves llars. 

Les tenien decorades amb: arbres de nadal, pessebres, llums... El que no hi faltava en cap casa de Barcelona eren els aperitius pels Reis mags i pels seus fidels camells.

Per fer l'entrada d'aquests personatges fantàstics a Barcelona més espectacular es van organitzar diverses cavalcades. Nosaltres comentarem la del carrer Vallespir i la del centre de Barcelona.
A la de Vallespir hi van participar alguns companys de 3r de la nostra escola. La cavalcada estava formada per 5 carrosses: 3 d'elles eren les dels Reis: Melcior, Gaspar i Baltasar, una era del Wall-E i una altra era dels avions antics de Barcelona.
La cavalcada del centre de Barcelona va ser menys entretinguda que la de l'any passat perquè quasi no tiraven caramels i, algunes carrosses, en lloc de caramels, escampaven enganxines. A la cavalcada hi desfilaven 7 carrosses: 3 dels Mags d'Orient i les quatre restants eren: la de la Vanguardia, la dels correus, la de Pritt i la que conté un mineral que els nens de Barcelona no volen que els portin els Reis, la del carbó.
Un cop acabades les cavalcades, els nens van anar a dormir esperant que els 3 màgics d'Orient els portessin molts presents.
I així va ser perquè hem entrevistat alguns companys de 3r i ens han dit que els Rei Mags els han portat molts regals. Com: jocs de la DS, unes Barbies, jocs per practicar les matemàtiques, jocs de taula, alguna Wii i molts més. La nostra llista de presents es una mica curta perquè el que passa és que els Reis s'han portat tan bé que si ens poséssim a escriure tots els regals que els han portat la nostra llista seria infinita.
Esperem que l'any que ve els Reis segueixin fent feliços els infants, però per aconseguir-ho ens hem de portar molt bé!

Laura A. & Fede A.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Que divertit es estar a la cavalcada tiran caramels

Anònim ha dit...

Que divertit es estar a la cavalcada tiran caramels

Cristina B. ha dit...

El text està molt ben redactat i la foto queda molt bè.

Anònim ha dit...

el text està molt bé, seguiu així, vosaltres podeu amb tot!

Cristina Borque i Mar Mondelo ha dit...

Laura enorhabona per el text.