17 de març 2011

XOCOLATAIRES MANYENATIANS

Una visita per llepar-se els dits.

Els nens de 4t de primària, durant la setmana del dia 21 al 25, han fet una excursió molt saborosa. Oi que no ho endevineu? Nosaltres ho sabem, a... NUTREXPA!
Una excursió meravellosa, però un xic extranya, ja que els grups eren molt nombrosos s'han dividit en dos. El primer grup, format pels alumnes de 4t-C i ½ classe del B, acompanyats del professor Ferran i el germà Estanis hi van anar el dimarts dia 22 i la classe de 4t-A, acompanyada de la resta de la classe del B junt amb les professores Mireia i Alícia el dijous dia 24 de febrer. Es van desplaçar cap a la fàbrica amb autocar i es van distreure amb la pel·lícula "Alvin y las Ardillas". A l'arribar, es van haver d'esperar 10 minuts perquè la fàbrica no obria fins a les 10:00. A l'entrar els posaren un vídeo sobre la història de la fàbrica (Nutrexpa). Més tard van fer la visita guiats per la Rosa (la guia).
Els van donar un test que havien de respondre sobre uns pastissets que sortiran a la venda l'any vinent.
Esperem que hagin gaudit igual que nosaltres fa 2 anys.

VISCA LA XOCOLATA!!!!

Adrià. M & Alex. S

1 comentari:

LA TEVA SOMBRA ha dit...

Molt be, heu fet un article molt argumentat si fins i tot heu posat l'hora en que obrien la fàbrica, quina pel·lícula van mirar a l'autaocar i els professors que hi havia en cada sortida.
FELICITATS!!!!!