08 de març 2012

GREIXOS AL RITME DE LA CONGA

El dia 16 de febrer els nens de 5è van celebrar el dijous gras juntament amb tota la Primària. 

Aquell dijous l’alumnat de primària va baixar al pati per gaudir de la festa.

Dies abans es van dividir en grups i cada persona portava: botifarra d’ou, coca de llardons, truita de patata, begudes o les estovalles.

Segons una enquesta que hem fet, als alumnes de 5è el que més els va agradar va ser la coca de llardons, seguida per la truita de patates. En l’últim lloc de les seves preferències va quedar la botifarra d’ou.

Quan estaven celebrant la festa, els alumnes de 6è van iniciar una “conga” i més tard els alumnes de 5è s’hi van afegir.

Tots els alumnes van pujar a les classes prop de les 16:45. S’ho van passar tan bé que quan van estar a l’aula ho van seguir celebrant.

Us imagineu una setmana sencera menjant greixos?

Ana B. & Josep B.

5 comentaris:

anna ha dit...

no gaire original perque ha estat una mica repetitiu, cada any ho celebrem i ho escribim de nou al setmana a setmana però m'ha agradat l'enquesta que heu fet amb els nens de cinquè i sisè i la manera de com ho heu escrit i que hagueu explicat com vam fer la conga!!

Sofia ha dit...

Aquell dia els pares no van tenir que portar-me berenar ja que em vaig tipar de menjar tot el que n'hiavìa a sobre el mantell. I desprès, no vem tenir prou, i vem fer una hipermega conga! va ser moolt divertit. :D

Joan ha dit...

L'article està molt ben escrit i molt ben expressat. Fins i tot m'han vingut ganes de menjar alguna cosa !!
Es cert que el dijous gras ens ho vam passar molt bé i ens vam fer un tip de menjar. La "conga" va ser una molt bona idea ja que ens vam divertir molt. Va ser un dia formidable.

CLAUDIA M ha dit...

AQUEST ARTICLE ESTÀ MOLT BEN ESCRIT JA QUE AL LLEGIR-LO HE RECORDAT COM ENS HO VAM PASSAR DE BÉ AQUELLA TARDA!

Elisabet ha dit...

El títol ja ho diu tot. Va ser un gran berenar acompanyat amb els balls i això ens va agradar molt a tots els que vam estar i ens ho vam passar d'allò més bé!