18 de desembre 2015

MUSEU DE LA GASTRONOMIA

Fa uns mesos es va inaugurar el Museu Gastronòmic de Barcelona, un lloc en el que podrem conèixer els plats més típics de la cuina catalana, així com viatjar per les generacions i els plats que des d’antany s’han anat preparant en les cases barceloneses.

Un altre aspecte important (que no només farà que els propis veïns vagin al museu, sinó que qualsevol turista, nacional o internacional, assisteixin a aquest dedicat i aromàtic museu) seran les degustacions que ofereixen, perquè podem ser testimonis de primera mà, de l'enriquidora passió per la gastronomia que té aquesta emblemàtica ciutat.

El museu està dividit en 15 microestats. Cada una s’enfoca a una categoria de productes diferent però típica de la catalana, pel que podrem fer una passejada des dels racons més dolços, els plats més elaborats fins i tot podrem acabar degustant algunes de les seves magnífiques begudes i gaudint d’aromes de les seves populars espècies.

A més a més de tot allò que ofereix el museu, un aspecte que el fa únic és la seva situació en la ciutat. En ple centre de Barcelona, a tant sols 300 metres de la Sagrada Família. Acabar una jornada de turisme coneixent les arrels gastronòmiques i l’origen dels ingredients de la cuina catalana és tot un luxe.

Informació del Museu de la Gastronomia:
SITUACIÓ: Av. Diagonal, 322, 08013, Barcelona.
TEL: 931 29 81 32

L'entrada és lliure (és gratis)
HORARIS: De dilluns a divendres: d’11:00 a 21:00
Dissabtes: d’11:00 a 14:00

Esperem que l'article us hagi agradat i ara aneu a visitar-lo.


IGNACIO N. I GERARD M.