16 de novembre 2016

TV MANYANET

Hola, som la Claudia Vásquez i el Guillem González, estudiants de 6è A de primària i avui us parlarem sobre TV Manyanet. Si voleu saber què és entreu i mireu.

Aquest curs, tots els nens i nenes de 6è farem el nostre programa de televisió anomenat TV Manyanet, en el qual hi ha diferents seccions, com ara: Munta-t’ho bé, “English is fun”, Millorem, entre d’altres.

Amb el nostre professor Albert Serracant, baixarem alguns dies als estudis de gravació per gravar aquests programes.
Els alumnes de 6è C ja han començat. Ells fan tot el primer trimestre, 6è B farà tot el segon trimestre i  nosaltres el farem en el tercer trimestre; que serà l’especial de fi de curs.

A cada programa, al començament hi ha una petita introducció sobre la classe i després s’explica el sumari dient de què tractarà cada secció del programa.

En els  seguidors de Jesús s’expliquen coses que fem a la escola relacionades amb la religió, després hi ha la secció de cicle inicial, seguidament cicle mitja i per acabar cicle superior. En l’apartat “English is fun” parlem del més destacat sobre l’assignatura d’anglès. Finalment es fa un curtmetratge sobre valors, on donem consells a tots els alumnes a partir d’una petita historieta. La última secció és...  Munta-t’ho bé! Allà sempre surt un guanyador/a que acaba guanyant un premi.

Tenim moltes ganes de fer-ho! A seguir esperant...


Guillem González i Claudia Vásquez. 6è A