21 de novembre 2016

Xarxes Socials


Hola a tots i a totes altre cop, som el Narcís i la Paula.  Avui us venim a parlar sobre un tema que causa furor a tot el món. Les més famoses o més importants són :
  • INSTAGRAM: neix el dia 6 d’octubre de 2010, aquesta aplicació és per a joves que tenen com a mínim 12 anys. Es tracte de poder veure fotos que penja  la gent i a on, tu també hi pots penjar les teves. Està en 25 idiomes i Kevin Systrom va ser el seu creador.
  • FACEBOOK: Es va exposar a l’any 2004 el dia 4 de febrer, el senyor que va inventar aquesta meravellosa xarxa social va ser Mark Zuckerberg. En aquesta aplicació pots seguir el dia a dia dels teus amics a partir de les fotos, posts o likes que la gent va penjant dia a dia.
  • WHATSAPP: El whatsapp neix al gener en el any 2009, el whatsapp és fa servir per escriure amb els teus  amics/famíliars. A part de deixar missatges escrits també en pots enregistrar de veu i actualment, pots fer trucades als teus contactes a través de l’aplicació.  Aquesta app és propietat de facebook, actualment te 1.000 milions d’usuaris i és un gran èxit.



També hi ha altres xarxes socials com twitter, snapchat , musical.ly