20 de novembre 2015

EL MANGA

Els nens de 6è, a classe d’anglès, estem dibuixant “Mangas” (ens hem especialitzat en cares).

En la primera sessió vam aprendre a dibuixar-los. A la segona i tercera sessió ens hem dedicat a dibuixar-los i penjar-los al suro de la nostra aula. Si passeu per la classe de 6è B, podreu gaudir d’un gran festival del “Manga”.

Per fer “Mangas” necessitaràs un regle per dibuixar la cara. A continuació cal fer cinc línies, una vertical i quatre horitzontals. Entre la segona línia i la tercera es fan els ulls. Per fer les celles necessites dibuixar-les a sota de la línia quatre; enmig de la línia u, dibuixes el nas, i per sota del nas, la boca, i el cabell el pots fer al teu gust.

El “Manga” és d’origen japonès, el primer “Manga” es va crear l’any 1902 pel conegut dibuixant Kitazawa. Els primers “Mangas” infantils es van crear l’any 1923 amb l’aparició i triomf del “Kodomo Manga” (còmics infantils). Al Japó, el món del “Manga” el 2007 va produir 406,7 mil milions de iens el 2007 (2.637 milions d’euros).

Els “Mangas” més populars al nostre “cole” són : Naruto, Bola de Drac, Doraemon, One Piece...

Ens acomediem amb un ”Sayônara”.

https://www.youtube.com/watch?v=DFLgr6gyOOc
En aquest enllaç us ensenyen a fer mangas.


IGNACIO N. I VÍCTOR S.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Elmeu era patetic

Anònim ha dit...

Me parece muy bien lo que habeis echo i que esos 3 niños esten bien agustos en este colegio i que e lo pasen muy bien porque se lo merecen i mas ismael