13 de novembre 2015

EXPRESSIONS ORALS

A 6è B hem començat les expressions orals en català. El 5 de novembre alguns nens i nenes van parlar dels següents temes: Gandhi, l'Everest, el TDAH i la NASA.

Les expressions orals s’acaben el 26 de novembre. Ara podem fer-ho en Power point, gràcies que ja totes les classes tenen pissarres digitals.

A castellà també farem expressions orals, però aquestes seran una obra de teatre en grups i probablement les representarem a l’auditori de l’escola. 

A 6è només es fan dues expressions orals al llarg de tot el curs.
Ho fem per millorar el vocabulari, memòria, recerca d’informació i quan siguem grans ja sabrem fer un Power point, i no tindrem vergonya davant d’altres persones.

A cada nen, per sorteig, li toca fer l’expressió escrita de l'expressió oral que el seu company acaba de fer. En aquesta expressió escrita has d’incloure una valoració sobre si estava nerviós, si hi havia molta lletra al Power, si el temps ha estat adequat, si ha sabut expressar-se correctament, si ha respost les preguntes del públic, etc.

Els passos que seguim per a la realitzacií d'aquesta activitat són: buscar el tema que vols fer, fer la recerca d'informació, fer el teu guió, preparar el power point, memoritzar i exposar.

Us podeu seguir informant en la secció de 6è.

Fins la pròxima!


RAÜL B. I CLÀUDIA C.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Os felicito pel vostre treball i em sebla genial com ho heu resumit


Felicitats

Anònim ha dit...

Em sembla be que els alumnes facin expresions orals perqué així poden demostrar el que sàben.