06 de novembre 2015

LA CASTANYADA

El passat divendres dia 30 d’octubre l’escola Pare Manyanet de les Corts va celebrar la Castanyada. Tots els alumnes de la llar d’infants, parvulari i primària van gaudir d’aquesta petita festa tradicional.

Hem investigat a cada curs i això és el que us podem dir. A la llar d’infants han vingut tots els nens i nenes disfressats de castanyers i castanyeres i han anat acompanyats de les seves famílies al parc on els esperava la castanyera.

Els companys de P-3, P-4, P-5 també han anat disfressats de castanyers i castanyeres, van anar acompanyats de les seves tutores al parc.

Els de primària no es van disfressar. Cicle inicial va anar al parc. En el parc la castanyera estava repartint les castanyes mentre els nens cantaven la cançó de la castanyera. 

A la tarda els nens i nenes de parvulari van baixar al pati de l’escola a ballar cançons i menjar les castanyes, junts amb els de primària.

En aquests dies l’escola s’ha guarnit amb decoracions de tardor, hem vist que cada curs ha fet una plàstica diferent de tardor.

Esperem que tots hagueu gaudit de la Castanyada. Fins una altra.


GERARD M. I QUIM S.