16 d’octubre 2015

BÀSQUET

En el nostre article d'aquesta setmana us explicarem algunes coses sobre el bàsquet. Hem preguntat a un nen de 6è que ens expliqui el que fan als entrenaments i això és el que ens ha dit.

Tots els dimarts i dijous fan l’entrenament. A l’equip són 10 jugadors: el Víctor, l’Ignacio, el Guille, l’Àlex Serrano, l’Àlex García, el Pablo S., el Marcos S., l’Alejandro i l’Arnau.
Els seus nous entrenadors són el Guti i l’Alberto Sancho. Els companys ens diuen que els agraden i els fan esforçar molt.

Normalment tenen partit els dissabtes però ahir dijous 15 d’octubre van disputar un partit contra el Juventut Les Corts, aquí a l’escola. El resultat va ser espectacular, van guanyar 98 a 18.
L’any passat van quedar penúltims a la lliga, però, en un partit fantàstic, van aconseguir guanyar als segons!

Diuen que el seu exercici preferit es diu l’Once, consisteix que hi ha una persona a cada banda del camp i ataquen pel costat que vulguin, el rebot el pot agafar un defensa i ataca amb els dos de les bandes, i si el rebot l’agafa l’atacant, pot continuar jugant fins encistellar. En general ells creuen que totes les activitats que fan són molt divertides.

Us anirem informant dels seus resultats a la lliga i publicarem la classificació.

Molta sort, campions!



Marc Asuar i María García-Nieto