30 d’octubre 2015

ENCERTS I ERRORS DE "REGRESO AL FUTURO 2"

Aquesta setmana a la secció de cultura, us volem parlar de la pel·lícula “Regreso al futuro 2”. Ho fem així perquè el passat dimecres dia 21 d’octubre de 2015, va ser la data escollida pels guionistes per representar el futur. En què van encertar? Es van equivocar? Ara mateix ho sabrem.

Sentim molt anunciar-te, Marty, que els cotxes voladors no s’han inventat, desgraciadament, la brossa no serveix de combustible, ni les sabates es corden soles (Nike encara treballa en això i diu que sortiran unes a finals d’any). Encara que existeixen algunes peces de roba intel·ligents, les jaquetes no s’eixuguen ni s’encongeixen totes soles. A més, s’han estrenat només la 2 i la 3, encara no s’ha fet “Tiburón 19”. Encara així, us convidem a veure el tràiler que ha fet Universal per a la ocasió. La direcció es la següent:

Pepsi es segueix dient Pepsi, no Pepsi Perfect, les persones no van pel món del revés, tenim horts penjants, però no són intel·ligents. I sobretot, com vas poder pensar que portaríem aquesta roba?

Marty, no et posis trist, que també vau encertar en algunes coses: el cine en 3 dimensions és molt normal, les videoconferències s’utilitzen molt, les tendes d’antiguetats venen ordinadors antics, llibres d’història...

En algunes televisions pots veure més d’un canal a la vegada, existeixen drons que poden passejar els gossos... Amb una mica d’imaginació una pizza dessecada es faria gran si la poséssim al microones. Les Google glass permeten anar a qualsevol lloc assegut al sofà i també contestar el telèfon.

Bé doncs, això no és tot, al centre comercial de L’illa a Barcelona van posar el cotxe de la pel·lícula al passadís. I a més, a Anglaterra algunes persones van anar a veure una obra de teatre que no sabien de què aniria, i la sorpresa va ser que va aparèixer el Marty ,el Dough i l’actor que fa de dolent muntats al cotxe. I van tocar la música de la pel·lícula, a tothom li va encantar!

Esperem que us agradi molt l’article i seguiu el bloc. Adéu!


LUCÍA C. I CLÀUDIA C.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt interesant no ho savia pas i ha sigut un tema que m´ha agaradat fotça!

Anònim ha dit...

M'agradat molt ,vaig anar a veure el cotxe de regres al futur a la illa
i m'agaradaria estar a Anglaterra en aquell teatre i veure els actors.